Udko jagnięce Nadziewane ziołami

Udko jagnięce Nadziewane ziołami
Nadziewana ziołami noga jagnięca jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól koszerna, szczypiorek, noga jagnięcina, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadziewane czosnkiem i ziołami udko jagnięce, Suszone pomidory i zioła faszerowane udko jagnięciny, oraz Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Natkę pietruszki i czosnek drobno posiekać i przelać do małej miski, a następnie wymieszać ze szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Otworzyć jagnięcinę jak książkę, grubą stroną w dół, na powierzchni roboczej i posypać 3/4 łyżeczki soli koszernej i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
PieprzPieprz
JagnięcinaJagnięcina
4
Rozprowadzić mieszankę ziół równomiernie na jagnięcinie, następnie złożyć jagnięcinę z powrotem do pierwotnego kształtu i związać sznurkiem w odstępach 1-calowych. Jagnięcinę osuszyć i przełożyć na małą patelnię do pieczenia. Jagnięcinę natrzeć olejem i posypać pozostałą łyżką soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Pieczona jagnięcina, aż termometr włożony ukośnie 2 cale do jagnięciny średnio 135 do 60° dla średnio rzadkich (test w kilku miejscach, jak różne części nogi gotować przy różnych prędkościach), 40 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
6
Przenieść na talerz i odstawić, luźno pokryte folią, 30 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Odciąć i wyrzucić Sznurek i podawać jagnięcinę na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
8
* Dostępne w większości supermarketów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn