Udko jagnięce Nadziewane ziołami
Nadziewana ziołami noga jagnięca jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól koszerna, szczypiorek, noga jagnięcina, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadziewane czosnkiem i ziołami udko jagnięce, Suszone pomidory i zioła faszerowane udko jagnięciny, oraz Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Natkę pietruszki i czosnek drobno posiekać i przelać do małej miski, a następnie wymieszać ze szczypiorkiem.
Otworzyć jagnięcinę jak książkę, grubą stroną w dół, na powierzchni roboczej i posypać 3/4 łyżeczki soli koszernej i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Rozprowadzić mieszankę ziół równomiernie na jagnięcinie, następnie złożyć jagnięcinę z powrotem do pierwotnego kształtu i związać sznurkiem w odstępach 1-calowych. Jagnięcinę osuszyć i przełożyć na małą patelnię do pieczenia. Jagnięcinę natrzeć olejem i posypać pozostałą łyżką soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Pieczona jagnięcina, aż termometr włożony ukośnie 2 cale do jagnięciny średnio 135 do 60° dla średnio rzadkich (test w kilku miejscach, jak różne części nogi gotować przy różnych prędkościach), 40 do 50 minut.
Przenieść na talerz i odstawić, luźno pokryte folią, 30 minut przed krojeniem.
Odciąć i wyrzucić Sznurek i podawać jagnięcinę na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
* Dostępne w większości supermarketów.