Tymianek Miód Szynka Szkliwiona
Tymianek miód szynka szkliwiona jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 880 kalorii, 73g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz masło, półboneless szynka 1 godzina, łagodny miód, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Tymianek Miód Szynka Szkliwiona, Tymianek Miód Szynka Szkliwiona, oraz Lody miodowo-tymiankowe z kandyzowanym tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z tymiankiem i odstawić do momentu użycia.
Rozgrzej piekarnik do 177° z regałem w dolnej trzeciej.
Obrać i wyrzucić skórkę lub skórę z szynki, pozostawiając 1/4 cala tłuszczu na szynce. Tłuszcz na szynce w kształcie krzyżówki bez krojenia na mięso. Umieścić szynkę na stojaku w dużej patelni do pieczenia. Szynkę przykryć papierem do pieczenia, a następnie przykryć patelnię folią.
Tymczasem ocet zagotować w małym rondlu, aż zmniejszy się do około 1 łyżki stołowej.
Zdjąć z ognia i ubić w miodzie, sos Worcestershire, i masło tymiankowe.
Niech miód glazury stać, aż szynka piecze 1 3/4 godziny.
Wyrzucić folię i pergamin z szynki. Jeśli w patelni nie ma płynu, dodaj 1 szklankę wody (płyn zapobiegnie spalaniu glazury na patelni).
Szynkę posmarować połową miodu, a następnie piec, odsłonięty, 30 minut.
Pędzel z pozostałą glazurą i piec, aż glazura jest głęboka złocisto-brązowy i szynka jest podgrzewana przez, o 30 minut więcej.