Twaróg Brzoskwiniowy
Peach twaróg może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 13 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, wodę różaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 7%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Wegański Twaróg Brzoskwiniowy, Bezowe chmury z twarogiem brzoskwiniowym, oraz Zdrowy twaróg brzoskwiniowy(bez tłuszczu , bez cukru i wegański!) podobnych receptur.
Instrukcje
Połówki brzoskwini wymieszać w blenderze, aż będą gładkie; przełożyć do dużej miski.
Ubić cukier, jajka, żółtka, sok z cytryny i wodę różaną na puree brzoskwiniowe, aż do włączenia.
Masło rozpuścić w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą; mieszać mieszaninę brzoskwiniową z roztopionym masłem, stale mieszając, aż twaróg zgęstnieje, 5 do 10 minut.
Sterylizować słoiki i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj twaróg brzoskwiniowy do gorących, wysterylizowanych słoików, wypełniając słoiki do 1/4 cala od góry. Uruchom nóż lub cienką szpatułkę wokół wnętrzności słoików po ich napełnieniu, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Przetrzyj brzegi słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Góra z pokrywkami i przykręcić pierścienie.
Umieść stojak na dnie dużego zasobnika i napełnij do połowy wodą. Doprowadzić do wrzenia i dolać słoiki do wrzącej wody za pomocą uchwytu. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Wlać więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne, aby doprowadzić poziom wody do co najmniej 1 cala powyżej szczytów słoików. Doprowadzić wodę do wrzenia, przykryć garnek i przetwarzać przez 10 minut.
Wyjmij słoiki z zasobnika i umieść na pokrytej tkaniną lub drewnianej powierzchni, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po ostygnięciu naciśnij palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (wieczko w ogóle nie przesuwa się w górę ani w dół). Przechowywać w chłodnym ciemnym miejscu.