Twaróg Brzoskwiniowy

Twaróg Brzoskwiniowy
Peach twaróg może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 13 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, wodę różaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 7%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Wegański Twaróg Brzoskwiniowy, Bezowe chmury z twarogiem brzoskwiniowym, oraz Zdrowy twaróg brzoskwiniowy(bez tłuszczu , bez cukru i wegański!) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połówki brzoskwini wymieszać w blenderze, aż będą gładkie; przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubić cukier, jajka, żółtka, sok z cytryny i wodę różaną na puree brzoskwiniowe, aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Woda RóżanaWoda Różana
żółtko Jajażółtko Jaja
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
JajkoJajko
3
Masło rozpuścić w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą; mieszać mieszaninę brzoskwiniową z roztopionym masłem, stale mieszając, aż twaróg zgęstnieje, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
4
Sterylizować słoiki i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj twaróg brzoskwiniowy do gorących, wysterylizowanych słoików, wypełniając słoiki do 1/4 cala od góry. Uruchom nóż lub cienką szpatułkę wokół wnętrzności słoików po ich napełnieniu, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Przetrzyj brzegi słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Góra z pokrywkami i przykręcić pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
5
Umieść stojak na dnie dużego zasobnika i napełnij do połowy wodą. Doprowadzić do wrzenia i dolać słoiki do wrzącej wody za pomocą uchwytu. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wlać więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne, aby doprowadzić poziom wody do co najmniej 1 cala powyżej szczytów słoików. Doprowadzić wodę do wrzenia, przykryć garnek i przetwarzać przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Wyjmij słoiki z zasobnika i umieść na pokrytej tkaniną lub drewnianej powierzchni, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po ostygnięciu naciśnij palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (wieczko w ogóle nie przesuwa się w górę ani w dół). Przechowywać w chłodnym ciemnym miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn