Tuńczyk Zapiekany Z Nasionami Kopru Włoskiego I Masłem Caper Brown

Tuńczyk Zapiekany Z Nasionami Kopru Włoskiego I Masłem Caper Brown
Zapiekany Tuńczyk z nasionami kopru włoskiego i brązowym masłem Caper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 514 kalorii, 40g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 6,4 USD za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Steki z tuńczyka zapiekane z masłem kaparowym, Łosoś zapiekany z masłem musztardowo-kaparowym, oraz Stek zapiekany z masłem kaparowo-anchois.

Instrukcje

1
Sok z cytryny i kapary umieścić w 1-qt. żaroodporna miarka. Doprowadzić masło i śmietanę do szybkiego gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu, ubijając często. Mieszanina będzie wyglądaćdomogenny na początku, a następnie oddzieli się i zacznie się zmieniać na złoty kolor. Kontynuuj ubijanie, aż zmieni kolor na ciemną rdzę, w sumie około 10 minut. Ostrożnie wlać mieszaninę brązowego masła do soku z cytryny; masło zagotuje się i wypluwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeża Resztkaświeża Resztka
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Trzepaczka połączyć i wrócić do rondla, z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Posyp tuńczyka z obu stron nasionami kopru włoskiego, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4
Rozgrzać olej w 10-do 12-calowej ciężkiej patelni (najlepiej żeliwo) na średnim ogniu, aż migotanie gorące. Obsmażyć tuńczyka po obu stronach, aż do zrobienia według własnych upodobań, około 2 minut na stronę dla średnio rzadkich (nadal surowe w środku) lub 3 minuty na stronę dla średnich (tylko różowe w środku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przenieść tuńczyka na talerze. W razie potrzeby szybko podgrzej SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Podawać tuńczyka skropionego sosem. Propozycje serwowania ten tuńczyk jest pyszny posypany świeżą pietruszką i dobrze łączy się z prażonym koprem włoskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
1
Rozmiar
2
na bazie czterech porcji, kalorii
1
600, tłuszcz
2
33, Kalorie Tłuszczowe
1
290, Tłuszcze Nasycone
2
16, białko
3
72, Tłuszcz Jednonienasycony
4
10, węglowodany
5
400, Cholesterol
6
220, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
2, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn