Tuńczyk w łopatce z cebulką
Tunan w Scapece z Scallion może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 518 kalorii, 40g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Zapiekany Tuńczyk z Kimchi i naleśnikami z szalotki, Zapiekany tuńczyk i rukola z cebulowo-imbirowym smakiem, oraz Cukinia i marchew a Scapece dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Pokrój tuńczyka na 1 1/2-calowe kostki i wrzuć do wrzącej wody na maksymalnie 10 do 20 sekund. Ostrożnie odsączyć tuńczyka i ustawić na półmisku do ostygnięcia w 1 warstwie. W misce wymieszać 4 łyżki oliwy z oliwek, ocet, pomidory, miętę, pokruszoną paprykę i kwiaty oregano. Gdy tuńczyk jest chłodny, wlać płynną mieszaninę na rybę i odstawić na bok. W 6 do 8-calowej patelni saute rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek do czasu palenia. W misce, wymieszać jajka, szalotki, i pecorino.
Wlać do patelni i gotować, aż omlet jest ustawiony. Ostudzić i pokroić na 6 kawałków. Tuńczyka podzielić na kawałki frocia i podawać z sałatką cebulową.
Połącz wszystkie składniki i podawaj z tuńczykiem.