Tuńczyk Meksykański Tostadas

Tuńczyk Meksykański Tostadas
Meksykański tuńczyk Tostadas jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tuńczyka klasy sushi, awokado, pestki dyni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pestki dyni można śledzić to danie główne z Kora Dyni jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tuńczyk Meksykański Tostadas, Tuna Tostadas, oraz Pieczone Meksykańskie Tostadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij 2 rundy z każdej tortilli za pomocą 3-calowego foremki do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
3
Posmaruj obie strony tortilli 1 łyżką oleju i posyp 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Umieścić rundy w 1 warstwie na arkuszach ciastek; piec, aż chrupiące i krawędzie są złote, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Chipotle ubijamy, pozostałe 2 łyżki oleju, sok z limonki, tequilę, SOS adobo, kminek, cukier i pozostałą 1/4 łyżeczki soli w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS AdoboSOS Adobo
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
TequilaTequila
KminekKminek
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Umieść tuńczyka, awokado, 2/3 szalotki i 2 łyżki pestek dyni w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
Zielona CebulaZielona Cebula
AwokadoAwokado
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Wlać opatrunek na wierzchu i delikatnie wymieszać, aby płaszcz, starając się nie rozbić awokado. Łyżka mieszanki tuńczyka na tortilla rund. Top z pozostałych 1 łyżka pestek dyni i pozostałe 1/3 szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
Nasiona DyniNasiona Dyni
Zielona CebulaZielona Cebula
AwokadoAwokado
TuńczykTuńczyk
9
Self

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn