Tuńczyk I Muszle

Tuńczyk I Muszle
Tunan i muszle mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 1067 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gorącego sosu, grochu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Muszle Wypełnione Tuńczykiem, Sałatka z tuńczykiem i groszkiem w muszlach, oraz Muszle Nadziewane Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćNormalny
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn