Tuńczyk Gribiche Crostini

Tuńczyk Gribiche Crostini
Tuńczyk Gribiche Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $6.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 2082 kalorie, 68g białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bagietkę, oliwę z oliwek, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Crostini z Tapenadą z tuńczyka, Tuńczyk Nicoise Crostini, oraz Tuńczyk Caper Crostini.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj posiekane jajka, kornichony, kapary i pietruszkę i dobrze wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Dodaj tuńczyka; wrzucić delikatnie, aby zmiksować. (Tuńczyk powinien pozostać nieco gruba, nie stać się drobno płatkowane.) Łyżka na tosty plastry bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia98
Magazyn