Turkey Au Vin

Need a dairy free main course? Turcja Au Vin może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 849 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 86 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, tymianek, nogi z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Indyk Tonnato (Włoski indyk na zimno w sosie z tuńczyka), Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, oraz Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Udka indyka doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na średnim ogniu ciepła w bardzo szerokiej patelni nonstick lub holenderski piekarnik, aż migotanie.
Dodać nogi indyka i brązowy ze wszystkich stron, około 8 minut w sumie.
Przełożyć na talerz i odstawić.
Dodać pancetta do gorącego oleju, i gotować, mieszając, aż tylko chrupiące, o 5 protokół.
Pancettę wyjąć łyżką szczelinową i umieścić obok indyka na talerzu z boku.
Dodać grzyby do gorącego oleju i gotować, mieszając, aż po prostu przestać wydzielać płyn, 2 do 3 protokół.
Dodać czosnek i szalotki i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 15 sekund.
Dodać mąkę i wymieszać, aby pokryć wszystko na patelni.
Dodać koniak i wymieszać z warzywami i mąką.
Dodać indyka i pancettę z powrotem do garnka, a następnie czerwone wino, bulion z kurczaka i tymianek. Doprowadzić płyn do wrzenia, zmniejszyć do niskiego, przykryć, i gotować, aż indyk spadnie-off-the-kości przetargu, 3 do 4 godzin łącznie.
Zdejmij pokrywkę, zwiększ ciepło do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż sos pokryje tylną część łyżki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z puree ziemniaczanym lub masłem gnocchi lub makaronem jajecznym.