Turkey Au Vin

Turkey Au Vin
Need a dairy free main course? Turcja Au Vin może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 849 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 86 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, tymianek, nogi z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Indyk Tonnato (Włoski indyk na zimno w sosie z tuńczyka), Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, oraz Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Udka indyka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
2
Rozgrzać olej na średnim ogniu ciepła w bardzo szerokiej patelni nonstick lub holenderski piekarnik, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać nogi indyka i brązowy ze wszystkich stron, około 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
4
Przełożyć na talerz i odstawić.
5
Dodać pancetta do gorącego oleju, i gotować, mieszając, aż tylko chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Pancettę wyjąć łyżką szczelinową i umieścić obok indyka na talerzu z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Dodać grzyby do gorącego oleju i gotować, mieszając, aż po prostu przestać wydzielać płyn, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Dodać czosnek i szalotki i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
9
Dodać mąkę i wymieszać, aby pokryć wszystko na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodać koniak i wymieszać z warzywami i mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
KoniakKoniak
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
11
Dodać indyka i pancettę z powrotem do garnka, a następnie czerwone wino, bulion z kurczaka i tymianek. Doprowadzić płyn do wrzenia, zmniejszyć do niskiego, przykryć, i gotować, aż indyk spadnie-off-the-kości przetargu, 3 do 4 godzin łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Zdejmij pokrywkę, zwiększ ciepło do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż sos pokryje tylną część łyżki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
13
Podawać z puree ziemniaczanym lub masłem gnocchi lub makaronem jajecznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
GnocchiGnocchi
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn