Turducken: indyk bez kości nadziewany kaczką bez kości i kurczakiem bez kości

Turducken: indyk bez kości nadziewany kaczką bez kości i kurczakiem bez kości
Turducken: indyk bez kości nadziewany kaczką bez kości i kurczakiem bez kości wymaga około 18 godzin od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 1549 kalorii, 108g białka, oraz 97 g tłuszczu każdy. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pieczona papryka, kurczak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Pierś Indyka Faszerowana Żurawiną Bez Kości, Pierś z indyka faszerowana kiełbasą i pieczarkami, oraz Boudin Faszerowany Pieczony Kurczak Bez Kości.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: duża patelnia i stojak do pieczenia, papier do pergaminu, folia aluminiowa, sznurek rzeźniczy 20 stóp, duża igła do szycia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Do kiełbasy andouille farszu: w dużej misce, wymieszać wieprzowinę, płynny dym, czosnek, sól papryka, pieprz czarny, płatki papryki chili, maczuga, ziele angielskie, zmielone liście laurowe, szałwia i pieprz cayenne, jeśli używasz, z zimną wodą. Na patelni lub na płaskiej górze, brązowy off mieszaniny kiełbasy w około 3 łyżeczki tłuszczu Bacon dla smaku. Gdy mieszanina kiełbasy jest rumiane, schłodzić natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Do farszu szpinakowego: roztopić masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj szpinak, cebula, nasiona kopru włoskiego, sól i biały pieprz i saute przez 5 minut, aż gorące. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Umieść świeżą pierś kurczaka w dół na dużej desce do krojenia. Zaczynając od szyi ptaka, przecinasz skórę wzdłuż kręgosłupa. Używając końcówki noża i zaczynając od końca szyi, oddziel mięso od klatki piersiowej z 1 strony. Odłącz łopatkę od łopatki i zapas na kolbę. Pracuj w kierunku kości udowej, przeciąć przegub kulowy i gniazdowy i" pop " luźno, naciskając ręką w górę spod ptaka. Używając yourthumbnail, poluzuj "mięso ostryg" (najbardziej delikatną część) z ramy. Nożem Usuń udo i kość nogi, ale trzymaj nogę przymocowaną do ptaka. Powtórz proces po drugiej stronie kurczaka. Po zakończeniu obu stron ptak będzie leżał płasko. Chwyć klatkę piersiową za obszar szyi i delikatnie pociągnij w kierunku pleców, aby usunąć całą tuszę i chrząstkę kości piersiowej. Powtórz tę samą procedurę odkostniania kaczki. W dobrze wentylowanym miejscu lub z wentylatorem wydechowym na wysokości rozgrzej dużą żeliwną patelnię do bardzo gorącej. Kurczaka i kaczkę bez kości natrzeć oliwą z oliwek. Obficie posypać czerniejącą przyprawą po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Umieść skórkę na patelni na 1 do 2 minut, a następnie odwróć i powtórz. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Od kości indyka przy użyciu tej samej procedury co kurczaka i kaczki, z dwoma wyjątkami: skrzydełka indyka powinny być przymocowane do mięsa, a pałeczka z kością powinna być odłączona od mięsa udowego bez kości i pozostawiona przymocowana do mięsa. Produktem końcowym powinien być płaski indyk bez kości (z wyjątkiem skrzydełek i pałeczek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cała KaczkaCała Kaczka
1
Umieścić skórę indyka od strony dołu na płaskiej powierzchni. Mięso natrzeć 3 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Posypać 2 łyżkami świeżego czosnku i 1 łyżką przyprawy brązującej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Rozłóż równomierną warstwę sosu z chleba kukurydzianego na mięso o grubości około 3/4 cala i poklepać rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Rozprowadzić 1/4 cala warstwę farszu szpinakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Posypać 2 szklankami farszu z kiełbasą andouille. Na wierzchu umieść od 6 do 8 plastrów pieczonej czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6
Na warstwowym farszu umieścić schłodzoną kaczkę, skórkę do dołu. Powtórz warstwowy farsz jak powyżej. Na nadziewanej kaczce ułożyć schłodzonego kurczaka, od strony skórki do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cała KaczkaCała Kaczka
7
Pozostałą część farszu rozłożyć na wierzchu kurczaka. Dociśnij delikatnie dłońmi, aby zagęścić wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Do kratownicy turducken: może to wymagać pomocy innej osoby. Podnieś boki indyka razem. Miej pomocnika przytrzymaj ptaka zamkniętego podczas szycia tylnej części indyka za pomocą sznurka rzeźniczego, wykonując szwy w odległości około 1 cala od siebie, zaczynając od tyłu indyka i pracując w kierunku szyi. Bądź ostrożny, ponieważ Turducken nie ma kości ramki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
9
Roll nad piersi-side-up i zakończyć szycie część szyi ptaka. Zawiązać i przeciąć sznurek. Teraz zszyj otwór w sekcji nóg indyka. Kratownice razem ze sznurkiem. Dla dodatkowego wsparcia, tie sznurek rzeźnika wokół ptaka szerokości co 3 cale wzdłuż ptaka długości. Ustaw ręce równomiernie pod turducken i podnieś do dużej patelni do pieczenia ze stojakiem w środku. Patelnia powinna mieć co najmniej 3 cale głębokości, aby złapać kapiele podczas gotowania. Natrzeć całą odsłoniętą skórę ptaka 2 łyżkami oliwy z oliwek, a następnie posypać 1 łyżką przyprawy i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
10
Dodaj 1/2 szklanki wody na dno patelni do pieczenia. Owinąć pałeczki folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
11
Umieść papier pergaminowy nad ptakiem. Luźno namiotujemy patelnię z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Piec w temperaturze 200 stopni F przez 12 godzin lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Usuń całą folię i pergamin ostatni godzinę czasu pieczenia i podkręcić temperaturę do 325 stopni F. Baste z kapieli. Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i pozostawić na patelni na co najmniej 1 godzinę. Za pomocą 2 ciężkich szpatułek włóż pod spodem i wyjmij turducken ze stojaka, aby umieścić go na talerzu do rzeźbienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Usuń Cały sznurek rzeźnika, w tym wyciągając część wzdłuż kręgosłupa. Aby służyć, pokrój turducken na pół wzdłuż, a następnie pokrój porcje w poprzek w około 1-calowej grubości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
15
Podawać z sosem i cieszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki

Składniki

3Batoniki toffi Heathtłuszcz z boczkutłuszcz z boczku1szczyptaSzczypta mielonego liścia laurowegoSzczypta mielonego liścia laurowego0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaO przyprawach czerniejących, podzielonychO przyprawach czerniejących, podzielonych2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych1szczyptaSzczypta pieprzu cayenne, opcjonalnieSzczypta pieprzu cayenne, opcjonalnie1szczyptaSzczypta płatków papryki chiliSzczypta płatków papryki chili2kilogramyulubiony dressing z chleba kukurydzianegoulubiony dressing z chleba kukurydzianego0Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielone nasiona kopru włoskiegomielone nasiona kopru włoskiego2kilogramymrożony posiekany szpinak, rozmrozić i usunąć nadmiar płynu lub 3 funty świeżo posiekanego szpinakumrożony posiekany szpinak, rozmrozić i usunąć nadmiar płynu lub 3 funty świeżo posiekanego szpinaku2Batoniki toffi Heathposiekany czosnekposiekany czosnek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeżo posiekany czosnekświeżo posiekany czosnek1szczyptaSzczypta mielonego ziela angielskiegoSzczypta mielonego ziela angielskiego1szczyptaSzczypta mielonego maczugiSzczypta mielonego maczugi1kilogramygrubo mielona wieprzowinagrubo mielona wieprzowina1szczyptaSzczypta mielonej szałwiiSzczypta mielonej szałwii1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy3Batoniki toffi HeathSos sałatkowy ranczo, opcjonalnieSos sałatkowy ranczo, opcjonalnie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula smażonacebula smażona1Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody3Cała pieczona czerwona papryka, pokrojona w paskiCała pieczona czerwona papryka, pokrojona w paski2Średnia żółta cebula, posiekanaTwój ulubiony sos z indykaTwój ulubiony sos z indyka1Batoniki toffi Heath1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's2kilogramyświeży cały kurczakświeży cały kurczak3kilogramyświeża Cała kaczkaświeża Cała kaczka11kilogramyświeży cały indykświeży cały indyk
TrudnośćEkspert
Gotowe W18 hrs
Porcje25
Ocena Zdrowia59
Magazyn