Turducken: indyk bez kości nadziewany kaczką bez kości i kurczakiem bez kości
Turducken: indyk bez kości nadziewany kaczką bez kości i kurczakiem bez kości wymaga około 18 godzin od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 1549 kalorii, 108g białka, oraz 97 g tłuszczu każdy. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pieczona papryka, kurczak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Pierś Indyka Faszerowana Żurawiną Bez Kości, Pierś z indyka faszerowana kiełbasą i pieczarkami, oraz Boudin Faszerowany Pieczony Kurczak Bez Kości.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: duża patelnia i stojak do pieczenia, papier do pergaminu, folia aluminiowa, sznurek rzeźniczy 20 stóp, duża igła do szycia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Fasola Cannelloni, Odsączona
3
Do kiełbasy andouille farszu: w dużej misce, wymieszać wieprzowinę, płynny dym, czosnek, sól papryka, pieprz czarny, płatki papryki chili, maczuga, ziele angielskie, zmielone liście laurowe, szałwia i pieprz cayenne, jeśli używasz, z zimną wodą. Na patelni lub na płaskiej górze, brązowy off mieszaniny kiełbasy w około 3 łyżeczki tłuszczu Bacon dla smaku. Gdy mieszanina kiełbasy jest rumiane, schłodzić natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Uncje Płynu świeżej Wody
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Kwiat Muszkatołowy
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Do farszu szpinakowego: roztopić masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj szpinak, cebula, nasiona kopru włoskiego, sól i biały pieprz i saute przez 5 minut, aż gorące. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Bułka Tarta, Kilka Garści
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Umieść świeżą pierś kurczaka w dół na dużej desce do krojenia. Zaczynając od szyi ptaka, przecinasz skórę wzdłuż kręgosłupa. Używając końcówki noża i zaczynając od końca szyi, oddziel mięso od klatki piersiowej z 1 strony. Odłącz łopatkę od łopatki i zapas na kolbę. Pracuj w kierunku kości udowej, przeciąć przegub kulowy i gniazdowy i" pop " luźno, naciskając ręką w górę spod ptaka. Używając yourthumbnail, poluzuj "mięso ostryg" (najbardziej delikatną część) z ramy. Nożem Usuń udo i kość nogi, ale trzymaj nogę przymocowaną do ptaka. Powtórz proces po drugiej stronie kurczaka. Po zakończeniu obu stron ptak będzie leżał płasko. Chwyć klatkę piersiową za obszar szyi i delikatnie pociągnij w kierunku pleców, aby usunąć całą tuszę i chrząstkę kości piersiowej. Powtórz tę samą procedurę odkostniania kaczki. W dobrze wentylowanym miejscu lub z wentylatorem wydechowym na wysokości rozgrzej dużą żeliwną patelnię do bardzo gorącej. Kurczaka i kaczkę bez kości natrzeć oliwą z oliwek. Obficie posypać czerniejącą przyprawą po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Umieść skórkę na patelni na 1 do 2 minut, a następnie odwróć i powtórz. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Od kości indyka przy użyciu tej samej procedury co kurczaka i kaczki, z dwoma wyjątkami: skrzydełka indyka powinny być przymocowane do mięsa, a pałeczka z kością powinna być odłączona od mięsa udowego bez kości i pozostawiona przymocowana do mięsa. Produktem końcowym powinien być płaski indyk bez kości (z wyjątkiem skrzydełek i pałeczek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z Indyka
Pałeczki Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cała Kaczka
1
Umieścić skórę indyka od strony dołu na płaskiej powierzchni. Mięso natrzeć 3 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Posypać 2 łyżkami świeżego czosnku i 1 łyżką przyprawy brązującej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Rozłóż równomierną warstwę sosu z chleba kukurydzianego na mięso o grubości około 3/4 cala i poklepać rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Funtów Jeżyn (około
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Funtów Jeżyn (około
5
Posypać 2 szklankami farszu z kiełbasą andouille. Na wierzchu umieść od 6 do 8 plastrów pieczonej czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6
Na warstwowym farszu umieścić schłodzoną kaczkę, skórkę do dołu. Powtórz warstwowy farsz jak powyżej. Na nadziewanej kaczce ułożyć schłodzonego kurczaka, od strony skórki do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cała Kaczka
7
Pozostałą część farszu rozłożyć na wierzchu kurczaka. Dociśnij delikatnie dłońmi, aby zagęścić wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Funtów Jeżyn (około
8
Do kratownicy turducken: może to wymagać pomocy innej osoby. Podnieś boki indyka razem. Miej pomocnika przytrzymaj ptaka zamkniętego podczas szycia tylnej części indyka za pomocą sznurka rzeźniczego, wykonując szwy w odległości około 1 cala od siebie, zaczynając od tyłu indyka i pracując w kierunku szyi. Bądź ostrożny, ponieważ Turducken nie ma kości ramki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
9
Roll nad piersi-side-up i zakończyć szycie część szyi ptaka. Zawiązać i przeciąć sznurek. Teraz zszyj otwór w sekcji nóg indyka. Kratownice razem ze sznurkiem. Dla dodatkowego wsparcia, tie sznurek rzeźnika wokół ptaka szerokości co 3 cale wzdłuż ptaka długości. Ustaw ręce równomiernie pod turducken i podnieś do dużej patelni do pieczenia ze stojakiem w środku. Patelnia powinna mieć co najmniej 3 cale głębokości, aby złapać kapiele podczas gotowania. Natrzeć całą odsłoniętą skórę ptaka 2 łyżkami oliwy z oliwek, a następnie posypać 1 łyżką przyprawy i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Fasola Cannelloni, Odsączona
10
Dodaj 1/2 szklanki wody na dno patelni do pieczenia. Owinąć pałeczki folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Fasola Cannelloni, Odsączona
11
Umieść papier pergaminowy nad ptakiem. Luźno namiotujemy patelnię z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Fasola Cannelloni, Odsączona
12
Piec w temperaturze 200 stopni F przez 12 godzin lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Usuń całą folię i pergamin ostatni godzinę czasu pieczenia i podkręcić temperaturę do 325 stopni F. Baste z kapieli. Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i pozostawić na patelni na co najmniej 1 godzinę. Za pomocą 2 ciężkich szpatułek włóż pod spodem i wyjmij turducken ze stojaka, aby umieścić go na talerzu do rzeźbienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Fasola Cannelloni, Odsączona
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
Usuń Cały sznurek rzeźnika, w tym wyciągając część wzdłuż kręgosłupa. Aby służyć, pokrój turducken na pół wzdłuż, a następnie pokrój porcje w poprzek w około 1-calowej grubości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
15
Podawać z sosem i cieszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki