Turcja w filiżance

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać indyka w filiżance spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka twarogu, papryka pomarańczowa, dip szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, Indyk Tonnato (Włoski indyk na zimno w sosie z tuńczyka), oraz Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, beat dip szpinak i serek z mikserem elektrycznym na dużej prędkości o 1 minutę lub aż dobrze wymieszane.
Pokrój głowę indyka z żółtej papryki.
Wytnij 1/2-calowy trójkąt z czerwonej papryki dla indyka.
Wytnij 1 / 2x1-calowe paski z pożądanych kolorów papryki na pióra.
Łyżka 2 łyżki zanurzyć w każdym z 5 (2-do 3-oz) kubki.
Włożyć głowę indyka do filiżanki; dodać groszek do oczu za pomocą Dipu szpinakowego. Włóż Trójkąt pieprzowy do indyka.
Umieść kolorowe paski pieprzu za głową na pióra.