Turcja Paprikash
Paprikash z indyka może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.38 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, makaron jajeczny, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Turcja Paprikash, Turcja Paprikash, oraz Mielony Indyk Paprikash i makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
W misce wymieszać śmietanę, 1 łyżkę papryki, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; odstawić.
Połącz 1 łyżkę papryki, 1/4 łyżeczki soli, cebulę i indyka, podrzucając do płaszcza.
Dodaj mieszaninę indyka na patelnię; smażyć 4 minuty lub aż Turcja zostanie wykonana.
Dodać bulion; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodać śmietanę; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania, stale mieszając (nie gotować).