Turcja Milanese
Turcja Milanese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $4.99 za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 875 kalorii, 21g białka, oraz 46g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś wino, ocet winny, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Turcja Milanese, Kotlety z indyka Milanese z sałatką z rzeżuchy, oraz Risotto Milanese-Style (Risottan alla Milanese) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej olej na dużej patelni do smażenia na dużym ogniu.
Dodaj grzyby i gotuj, aż uzyskasz złoty kolor, a płyn wyparuje.
Dodaj 1 szklankę sosu z indyka, tymianku i tyle wina, aby lekko rozcieńczyć. Gotuj, aż się rozgrzeje. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Mąkę ułożyć na dużym talerzu i doprawić solą i pieprzem.
Ubij jajka i 1 łyżkę wody w misce i dopraw solą i pieprzem.
Ułóż bułkę tartą na talerzu i dopraw solą i pieprzem.
Podgrzej 1/4 szklanki oleju rzepakowego na średnio wysokiej patelni do smażenia, aż zacznie migotać. Pogłębiaj pokrojoną pierś w mące, stuknij nadmiar, a następnie zanurz w myciu jaj, pozwalając, aby nadmiar kapał, a następnie pogłębiaj bułkę tartą.
Włożyć do oleju i gotować na złoty kolor z obu stron.
Wyjmij z patelni i połóż na talerzu wyłożonym ręcznikami papierowymi.
W dużej misce wymieszaj ocet, melasę z granatów, musztardę oraz sól i pieprz. Powoli ubijaj olej, aż zemulguje.
Dodaj rukolę do miski i wymieszaj z dressingiem; dopraw solą i pieprzem.;
Montaż: łyżką trochę sosu grzybowego na 4 dużych talerzach, na wierzchu 2 kawałkami indyka.
Połóż trochę sałatki na wierzchu indyka i posyp odrobiną sera.