Tuna Tataki vel Seared Tuna

Tuna Tataki vel Seared Tuna
Tuńczyk Tataki aka zapiekany tuńczyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 529 kalorii, 23G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pin to, tak, cytryna, i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tuńczyk Tataki, Sałatka Tataki Z Tuńczykiem, oraz Pieczony Tuńczyk Ahi dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować GEN5 Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia16
Magazyn