Tuńczyk topi się z majonezem chrzanowym
Tuńczyk topi się z majonezem chrzanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać stałe tuńczyka, chrzan, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Majonez Chrzanowy, Majonez Chrzanowy (Wegański), oraz Majonez Żurawinowo-Chrzanowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 475 stopni F.
Połączyć 4 łyżki majonezu, tuńczyk, seler, szalotki, pietruszka i ocet w dużej misce i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Pozostałe 2 łyżki majonezu połączyć z musztardą i chrzanem w małej misce; rozłożyć na kromkach chleba i ułożyć na blasze do pieczenia. Usypać mieszaninę tuńczyka na wierzchu i wkleić ją w równą warstwę. Top każdy z 1 plaster sera, łzawienie go w razie potrzeby, aby pokryć mieszaninę tuńczyka.
Doprawić plasterki pomidora solą; na każdej kanapce ułożyć 2 plasterki, a następnie ułożyć kolejny plasterek sera.
Piec, aż ser topi się, 5 do 7 minut.
Podawać z ogórkami koperkowymi.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.