Trzystopniowa Sałatka Taco
Trzystopniowa Sałatka Taco to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, polędwicę mieloną, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 39%. Podobne przepisy to Trzystopniowa Sałatka Taco, Trzystopniowa Sałatka Taco, oraz 3-Stopniowa Sałatka Taco.
Instrukcje
Gotować wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszaj przyprawę taco i wodę. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Śmietanę i salsę połączyć w małej misce.
Połącz mieszaninę wołowiny, sałata lodowa, chipsy tortilla, pomidory, 1/2 szklanki sera i fasoli w dużej misce.
Skropić mieszaninę śmietany na sałatkę, i wrzucić delikatnie.
Posypać 1/2 szklanki sera i czarnych oliwek.