Trzy serowo-cebulowe ciasto wielkanocne

Trzy serowo-cebulowe ciasto wielkanocne
Trzy serowo-cebulowe ciasto wielkanocne wymaga około 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 2 fanów. Mieszanka cukru, mąki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Podobne przepisy to Boczek z jajkiem makaron z serem, Francuski omlet cebulowy na poniedziałek Wielkanocny, oraz Jak zrobić jajka wielkanocne ze skórki cebuli.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, sól i cukier w misce; praca 1/2 szklanki niesolonych kawałków masła na suche składniki palcami, aż mieszanina mąki wygląda jak Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać wodę z lodem do ciasta trochę na raz, aż po prostu trzyma się razem. Formować w kulkę i naciśnij ciasto w dół, aby utworzyć płaski dysk; owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozwałkuj ciasto na okrąg na mące i dopasuj skorupę do 9-calowego naczynia z ciastem; zagniataj krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
5
Umieść plasterki cebuli w rondlu, przykryj wodą i zagotuj; zmniejsz ogień do średniego i gotuj, aż cebula będzie przezroczysta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Odcedzić i ostudzić plastry cebuli; rozprowadzić na dnie skorupy ciasta i wierzchu warstwami cheddar, mozzarella i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
ParmezanParmezan
Ser CheddarSer Cheddar
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
CebulaCebula
7
Rozłóż plasterki jajek na ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
JajkoJajko
8
Wlać pół na pół nadzieniem i posypać czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
9
Wymieszać maślane okruchy krakersów i 1/4 szklanki roztopionego masła w misce; posypać mieszaninę okruchów równomiernie na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zbrązowieje, o 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn