Trzy Ciasteczka Czekoladowe

Trzy Ciasteczka Czekoladowe
Trzy ciasteczka czekoladowe może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 306 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka półsłodkich kęsów czekoladowych, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, oraz Elvis Cookies:" Peanut Butter " Banana Bacon Chocolate Chip Cookies.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. lekko nasmaruj blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mikserem elektrycznym ubij masło i skracaj na średniej prędkości, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukry, ubijając, aż będą puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodaj jajka i wanilię, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
4
W małej misce połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając do wymieszania. Wymieszać z kromkami czekoladowymi i migdałowymi wiórkami ceglanymi. Upuść ciasteczka przez 1/4 cupfuls około 3-cale od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Pliki CookiePliki Cookie
MigdałyMigdały
MasłoMasło
FrytkiFrytki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Piec przez 11 do 12 minut, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić przez 2 minuty na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W32 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn