Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj truskawkowego rabarbaru. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 756 kalorii, 8G białka, oraz 32G tłuszczu. Przepis ten służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Będzie hitem w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jeśli masz pod ręką masło, cukier granulowany, truskawki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Truskawkowy Rabarbar Chrupiący, Truskawkowy Rabarbar Chrupiący, oraz Truskawkowy Rabarbar Chrupiący podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Do owoców wrzucić rabarbar, truskawki, 3/4 szklanki granulowanego cukru i skórkę pomarańczową razem w dużej misce. W miarce rozpuścić skrobię kukurydzianą w soku pomarańczowym, a następnie wymieszać z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Sok Pomarańczowy
Truskawki
Skórka Pomarańczowa
Skrobia Kukurydziana
Rabarbar
Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Cukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 8 na 11 cali i umieścić ją na patelni wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia Do Pieczenia
4
Do polewania, w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie łopatkowe, połączyć mąkę, pozostałe 1/2 szklanki granulowanego cukru, brązowy cukier, sól i płatki owsiane. Z mikserem na małej prędkości, dodać masło i wymieszać, aż suche składniki są wilgotne i mieszanina jest w kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
Płatki Owsiane
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
5
Posypać polewą owoce, przykrywając je całkowicie i piec przez 1 godzinę, aż owoce będą bulgotać, a polewa będzie złotobrązowa.