Truskawkowy Krem Śnieżny
Truskawkowy krem śnieżny to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Na $7.58 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka syropu truskawkowego, śmietana do bicia, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 5 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Spróbuj Truskawkowe Rożki Śnieżne, Snow Cream, oraz Snow Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zbierz śnieg w dużej misce.
Posypać cukrem, następnie skropić śmietaną do ubijania, mieszając, aby wymieszać i dodając tyle śmietany, aby uzyskać konsystencję podobną do lodów.
Dodaj syrop truskawkowy; mieszaj do wymieszania.
Łyżka śmietany śnieżnej do 2 małych miseczek lub papierowych kubków.