Truskawkowy Drobiazg Zinfandel
Truskawkowy drobiazg Zinfandel to bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, truskawki, kilka truskawek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zinfandel Truskawkowy Drobiazg, Naleśniki Truskawkowe Rabarbarowe Zinfandel, oraz Stek z papryką w sosie Truskawkowym Zinfandel i pomarańczowo-musztardowym Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić Wino i 1/3 szklanki cukru do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią i pokrojonymi truskawkami.
Ostudzić około 1 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Pokrój ciasto na plastry o grubości 1/2 cala, a następnie na kawałki 1 1/2 na 2 cale.
W misce, z mikserem na wysokości, ubij śmietanę i pozostały cukier, aż uformują się miękkie szczyty.
Ułóż jedną trzecią ciasta na dnie szklanego naczynia 2 1/2 - do 3-ćwiartkowego. Łyżka jedną trzecią pokrojonych jagód i wina na wierzchu.
Rozłóż około jednej trzeciej bitej śmietany na jagodach. Powtórz warstwy dwa razy, kończąc kremem.
Drobnostkę przykryć luźno i schłodzić co najmniej 2 godziny lub do 1 dnia.
Udekoruj całe jagody. Miarka w dół na warstwy, aby służyć.