Truskawkowy Drobiazg Zinfandel

Truskawkowy Drobiazg Zinfandel
Truskawkowy drobiazg Zinfandel to bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, truskawki, kilka truskawek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zinfandel Truskawkowy Drobiazg, Naleśniki Truskawkowe Rabarbarowe Zinfandel, oraz Stek z papryką w sosie Truskawkowym Zinfandel i pomarańczowo-musztardowym Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić Wino i 1/3 szklanki cukru do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią i pokrojonymi truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
WaniliaWanilia
3
Ostudzić około 1 godziny, mieszając od czasu do czasu.
4
Pokrój ciasto na plastry o grubości 1/2 cala, a następnie na kawałki 1 1/2 na 2 cale.
5
W misce, z mikserem na wysokości, ubij śmietanę i pozostały cukier, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Ułóż jedną trzecią ciasta na dnie szklanego naczynia 2 1/2 - do 3-ćwiartkowego. Łyżka jedną trzecią pokrojonych jagód i wina na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
WinoWino
7
Rozłóż około jednej trzeciej bitej śmietany na jagodach. Powtórz warstwy dwa razy, kończąc kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
JagodyJagody
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KremKrem
8
Drobnostkę przykryć luźno i schłodzić co najmniej 2 godziny lub do 1 dnia.
9
Udekoruj całe jagody. Miarka w dół na warstwy, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn