Truskawkowy Drobiazg
Przepis truskawkowy drobiazg jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz zimną bitą polewę, truskawki, budyń instant o smaku waniliowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Truskawkowy Drobiazg, Truskawkowy Drobiazg, oraz Truskawkowy Drobiazg.
Instrukcje
Wlać mleko do dużej miski.
Dodaj suchy budyń mix, 2 łyżki. rumu i gałki muszkatołowej. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego.
Odstawić 5 minut. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Pokrój ciasto poziomo na 4 warstwy.
Posypać warstwami ciasta równomiernie pozostałymi 2 łyżkami. rum; pokroić w 1-calową kostkę.
Umieść połowę kostek ciasta na dnie 2-1 / 2-ćwiartkowej prostopadłej miski do serwowania; przykryj połową ubitej mieszaniny.
Usuń kilka truskawek i migdałów do dekoracji, w razie potrzeby.
Pozostałe truskawki ułożyć na ubitej polewie w misce; posypać pozostałymi migdałami. Przykryć pozostałą kostką ciasta i pozostałą bitą mieszaniną. Top z zarezerwowanych truskawek i migdałów.
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Resztki deseru przechowywać w lodówce.