Truskawkowo-Cukrowy Biszkoptowy Drobiazg

Truskawkowo-Cukrowy Biszkoptowy Drobiazg
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Truskawkowo-cukrowy biszkopt może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.26 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka drobiazgów, truskawek, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Truskawkowy koktajl mleczny z cukrową polewą biszkoptową, Ciastko Z Cukrem Ciastko Truskawkowe, oraz Ciastko Truskawkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Biszkopty cukrowe przeciąć na pół; ściąć boki równomiernie 5 łyżkami likieru pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dno linii 4-quart miski lub drobiazg miski z ośmiu połówek cukru biszkopt. Ułóż połówki truskawek wokół dolnej krawędzi miski. Łyżka 1/3 drobnego kremu równomiernie na połówkach ciastek cukrowych; wierzch z jedną trzecią pozostałych połówek truskawek. Powtórz warstwy dwa razy, kończąc warstwą truskawkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Pozostałą ilość likieru pomarańczowego rozpuścić równomiernie na wierzchu. Przykryć i schłodzić 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
4
Ubijaj śmietanę do uzyskania piany; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając aż do uzyskania miękkich pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
5
Rozłóż drobnostkę; podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn