Truskawkowe Ciasto Szyfonowe
Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 155 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gotowych do użycia crumb crust graham cracker, żelatyna o Smaku Truskawkowym galaretki, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Truskawkowe Ciasto Szyfonowe, Truskawkowe Ciastko Szyfonowe, oraz Tort Truskawkowo-Rabarbarowy Szyfonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj wystarczającą ilość kostek lodu do zimnej wody, aby zmierzyć 1 filiżankę.
Dodaj do żelatyny; mieszaj do całkowitego rozpuszczenia lodu. Wymieszaj skórkę z limonki i sok.
Dodać ubitą polewę; wymieszać trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z truskawkami. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub aż mieszanina jest gęsta i będzie kopiec. Łyżka do skórki.
Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc. Resztki leku przechowywać w lodówce.