Truskawkowe Blondynki
Truskawkowe Blondies może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka orzechów włoskich, ekstrakt waniliowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blondies truskawkowo-buraczane z lukrem Truskawkowym, Sernik Truskawkowy Blondies, oraz Truskawkowa Biała Fasola Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z folią, naciskając ją w rogach i po bokach; pozostaw zwis na 2 stronach. Posmaruj folią.
Umieść 4 łyżki masła i brązowego cukru w dużej misce mikrofalowej bezpieczne. Kuchenka mikrofalowa, aż masło stopi się, około 1 minuty. Wymieszać wanilią.
Lekko ostudzić, następnie wymieszać z jajkiem.
Mąkę, sól i proszek do pieczenia ubić w małej misce. Wymieszać z masłem. Wymieszać z chipsami i orzechami toffi i rozprowadzić ciasto na patelni. Upuść na wierzch dżem i zawiruj nożem.
Piec do zestawu, 20 do 25 protokół.
Niech ostygnie 15 minut na stojaku, a następnie podnieś folię i przenieść blondies do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Zdjąć folię i pokroić w paski.