Jeśli 2,36 zł za porcję spada w Twoim budżecie, truskawkowa Sangria może być doskonałą bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki w syropie, napój gazowany cytrynowo-limonkowy, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Strawberry Sangria, Strawberry Sangria, oraz Sangria truskawkowo-brzoskwiniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić puree z truskawek, umieścić sitko na średniej misce; wlać truskawki i syrop do sitka. Naciśnij mieszaninę z tyłu łyżki przez sitko, aby usunąć nasiona; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier Truskawkowy
Truskawki
Nasiona
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W 3-kwartowej niemetalowej misce lub dzbanku wymieszaj przecier truskawkowy, koncentrat soku owocowego i wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier Truskawkowy
Sok Owocowy
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego