Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa

Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 913 kalorii, 14g białka, oraz 59G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, rabarbar, cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kruszonka Truskawkowo-Rabarbarowa, Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa, oraz Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W przypadku kruszonki migdałowej: w robocie kuchennym pulsuj migdały, aż zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodać mąkę, cukier i sól. Puls do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodać masło i pulsować, aż masło jest rozproszone w kawałkach wielkości orzecha włoskiego w całej. Odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1
W dużej misce wymieszać rabarbar, truskawki, cukier, skrobię kukurydzianą, skórkę z cytryny i sok z cytryny. Wypełnij cztery 4-calowe ramekiny prawie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Posypać na wierzchu około 2 łyżki kruszonki migdałowej i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Piec, aż pęcherzyki napełniania i polewa jest złoty kolor, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Odstawić na 5 minut.
5
Do polewy: za pomocą trzepaczki lub nasadki trzepaczki i miksera stojącego ubijaj mascarpone na średniej prędkości przez około 2 minuty, aby zwiększyć objętość. Rezerwy i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Podawać: raz wypoczęty, dodać do każdego ramekina 2 łyżki ubite mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn