Truskawki o zapachu lawendy z miodowym kremem

Truskawki o zapachu lawendy z miodowym kremem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj truskawek pachnących lawendą z miodem. Ten przepis służy 8. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, jogurt, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Lody Miodowo-Lawendowe, Lody Miodowo-Lawendowe, oraz Lody Miodowo-Lawendowe.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki doprowadzić do wrzenia w małym rondlu; gotować 1 minutę lub aż cukier rozpuści się, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut. Przecedzić syrop przez sito do małej miski; wyrzucić cząstki stałe. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Żelatynę posypać 1 łyżką wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odstawić na 1 minutę lub do rozpuszczenia żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
5
Miód, skrobię kukurydzianą, sól i żółtka połączyć w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podgrzać mleko na średnim ogniu w małym ciężkim rondlu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawaj gorące mleko do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Gotować na średnim ogniu, aż będzie gęsty i bąbelkowy (około 2 minut), stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć z ognia; dodać mieszaninę żelatyny, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
8
Wlać mieszaninę mleka do miski; mieszać od czasu do czasu, aż ostygnie, ale nie ustawi (około 20 minut). Wymieszać z jogurtem. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki jogurtu do każdego z 8 deser szklanki lub miski. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać każdą porcję z 1/4 szklanki truskawek, i skropić 2 łyżeczki syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
SyropSyrop
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn