Truskawki i bułeczki śmietankowe
Truskawki i bułeczki śmietankowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. 30 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki ryżowej, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 23%. Spróbuj Truskawki i bułeczki śmietankowe, Truskawki i bułeczki śmietankowe, oraz Truskawki i bułeczki śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Linia cookie arkusz z pergaminem gotowania.
W dużej misce wymieszać mąki, gumę ksantanową, 2 łyżki cukru, proszek do pieczenia i sól trzepaczką.
Pokrój na maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż uformują się grube okruchy.
Dodać truskawki; delikatnie wymieszać, aby pokryć mieszanką okruchów. Wymieszać w 1 szklance plus 2 łyżki śmietany ubijającej, mieszając tylko do połączenia.
Na arkuszu cookie, upuść ciasto przez 1/4 cupfuls około 2 cali od siebie.
Posmarować pozostałymi 2 łyżkami śmietany do ubijania; posypać pozostałą 1 łyżką cukru.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego i dmuchane.
Wyjmij do regału chłodzącego.