Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Truflowanego Mac 'N' Cheese. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.62 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, oliwę z oliwek, brokuły i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Suszone grzyby dobrze spłucz pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć brud.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Suszone
Woda
2
Umieścić w małej misce wraz z 1 szklanką wrzącej wody. Pozostawić na 15 minut, a następnie odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Podgrzać dużą garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodaj oliwę truflową lub oliwę z oliwek, mąkę, sól i czarny pieprz. Gotować od 1 do 2 minut, często mieszając, aż utworzy się gęsta pasta. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj połowę mleka i dobrze ubijaj, aby stworzyć miękką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Olej Truflowy
Oliwa Z Oliwek
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Ubij w pozostałym mleku i reserved Mushroom liquid.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Dodać shiitakes i gotować 2 do 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są miękkie i tworzą gęstą mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Grzyby Shiitake
7
Dodaj Fontina, parmezan i kozi ser. Dobrze wymieszać i gotować 1 minutę, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Parmezan
Ser Fontina
Ser
8
Dodać karczochy i ugotowany makaron. Dobrze wymieszać, aby pokryć.
Redaktor naczelny SELF od ponad dziesięciu lat, LUCY DANZIGER jest również autorką bestsellera The Nine Rooms of Happiness w New York Timesie. Cztery lata temu schudła 25 funtów, jedząc więcej pożywienia i od tego czasu trzyma je na uboczu. Jest stałym gościem programów telewizyjnych, w tym Today, The View I Good Morning America. Danziger mieszka w Nowym Jorku z mężem i dwójką dzieci.