Truflowane Jajka
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawek? Truflowane Deviled jajka może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 253 kalorie, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką olej truflowy, szczypiorek, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Truflowane Jajka, Truflowane Jajka, oraz Truflowane Jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Jajka umieść w garnku i zalej wodą z kranu. Poziom wody powinien wynosić około 1 cal powyżej jaj.
Doprowadzić garnek do wrzenia i przykryć!!!! I wyłączyć ciepło i odstawić na 13 minut-dokładnie!!!!!
Odkryj i uruchom jaja pod zimną wodą, jeśli używasz od razu lub przechowuj w lodówce, aż będą gotowe do użycia.
Jajka obrać i pokroić na pół wzdłuż.
Usunąć żółtka z białek. Żółtka rozgnieść widelcem.
Dodać majonez, olej truflowy, peelingi cayenne i truflowe.
Ubijać, aż będzie bardzo lekki i puszysty. * Jeśli chcesz trochę więcej smaku truflowego dodać trochę więcej oleju truflowego. Postępuj ostrożnie, bardzo łatwo jest przebić trufle.
Łyżką lub wymieszać mieszankę żółtkową z białkami.
Posypać posiekanym szczypiorkiem. Jeśli chcesz, wypełnij worek z ciastem mieszaniną jaj, a następnie odetnij końcówkę worka, tworząc otwór o średnicy około 1/4 cala. Wymieszać na połówki białka.