Trufle Z Ciasta Czekoladowego

Trufle Z Ciasta Czekoladowego
Trufle z ciasta czekoladowego wymagają ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Trufle Z Ciasta Czekoladowego, Trufle Z Ciasta Czekoladowego, oraz Trufle z ciasta czekoladowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać serek śmietankowy, brązowy cukier i ekstrakt waniliowy razem w misce, aż będzie gładka; dodać mąkę i wymieszać, aż się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posypać solą ciasto i złożyć w kawałkach czekolady. Uformować ciasto na 1-do 2-calowe kulki i ułożyć na blasze do pieczenia. Zamrażać, aż zestaw, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Czekoladę cukierniczą roztopić w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia. Zanurz kulki ciasteczek w czekoladzie i umieść na arkuszu folii aluminiowej lub woskowanego papieru, aż utwardzi się, co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn