Trufle Wiśniowo-Czekoladowe

Trufle Wiśniowo-Czekoladowe
Trufle wiśniowo-czekoladowe to bezglutenowe przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis od Betty Crocker ma 6 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brandy o smaku wiśniowym, słodko-gorzką czekoladę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Trufle Czekoladowo-Wiśniowe, Trufle Wiśniowo-Czekoladowe, oraz Trufle Czekoladowo-Wiśniowe.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz półsłodką czekoladę, słodko-gorzką czekoladę i pół na pół. Gotować na małym ogniu, aż czekolada się rozpuści, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia. Fajne 10 minut.
3
Trzepaczką ubić masło, 1 łyżkę na raz, do czekolady, aż będzie gładkie i kremowe. Ubić w wiśnie i Likier. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 1/2 godziny, mieszając dwa razy, lub aż mieszanina jest gęsta i może być formowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
(z Kartonu)(z Kartonu)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Rozłóż tarty pręt do pieczenia na arkuszu woskowanego papieru. Upuść łyżeczki do herbaty z mieszanki czekolady na tartym pasku do pieczenia; zwiń każdy, aby pokryć i uformować szorstką kulkę. W celu urozmaicenia, zwijamy część mieszanki czekolady w kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Trufle umieść w cukierkach. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn