Trufle Migdałowe

Trufle Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj trufli migdałowych. Jedna porcja zawiera 736 kalorii, 11g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje 2,53 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka likieru migdałowego, blanszowane migdały, półsłodka czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Trufle Migdałowe, Trufle czekoladowo-migdałowe, oraz Trufle Czekoladowo-Migdałowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Krem zagotować na średnim ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i dodać czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
3
Odstawić 5 minut. Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka. Wymieszać z likierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
4
Przenieść do miski, przykryć, i przechowywać w lodówce 2 godziny lub aż mieszanina jest schłodzona.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Migdały umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 minut lub aż lekko tosty i pachnące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść na talerz; fajne. Drobno posiekać i odstawić.
9
Upuść schłodzoną mieszaninę czekolady przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na wyłożoną woskiem tacę. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
10
Wyjmij z lodówki i, pracując szybko, użyj rąk, aby uformować czekoladę w kulki. Powrót do tacy i przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
11
Tocz każdą kulkę w zarezerwowanych migdałach, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
RolkaRolka
12
Umieścić trufle na tacy i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
13
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn