Trufle Czekoladowo-Kokosowe
Trufle czekoladowo-Kokosowe to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 40 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać nektar z agawy, kakao w proszku, masło kokosowe/olej, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Trufle Czekoladowo-Kokosowe, Trufle Czekoladowo-Kokosowe, oraz Trufle Kokosowo-Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szybkim blenderze zmiksuj rozgrzane masło/olej kokosowy, nektar z agawy, wanilię i sól.
Dodaj rozdrobniony kokosowy, 1/2 szklanki na raz, i blend do gładkiej.
Przenieść mieszaninę do miski i mieszać w 2 szklanki kakao w proszku, aż dokładnie połączone.
Umieść miskę w lodówce na około 10 minut lub więcej, aby lekko ustawić.
Umieść pozostałą 1/4 szklanki kakao w proszku na małym talerzu. Łyżka heaping łyżki mieszanki czekolady i zwinąć je w kulki.
Zwiń je w proszku kakaowym. Gotowe trufle przechowuj w lodówce.
Przedruk za zgodą Living Raw Food by Sarma Melngailis, copyright © 200
Published by William Morrow, an imprint of Harper