Trufle Amaretto

Trufle Amaretto
Trufle Amaretto mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz amaretto, miód, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Trufle Śmietankowe Amaretto, Amaretto Pecan Ciastko Ciasto Trufle, oraz Babeczki Amaretto migdałowe z bitą śmietaną Amaretto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 5 oz czekolady i masła w dość dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Mikrofalowej przy 50% mocy, mieszając co 30 sekund, aż do uzyskania gładkiej i creamy.In miarka Bezpieczna w kuchence mikrofalowej, połącz śmietanę z miodem. Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez około 40 sekund lub do gotować wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Do roztopionej czekolady wlać gorącą śmietanę i wymieszać, aż będzie gładka. Zamieszaj w Amaretto.Schłodzić przez co najmniej jedną godzinę lub do momentu, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby czerpać.Gdy mieszanina jest gęsta, użyj czubatej łyżeczki, aby zebrać czekoladę i uformować niechlujne kulki. W tym momencie nie będą idealnie ukształtowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3
Umieść niechlujne kulki na woskowanej tacy wyłożonej papierem i schłodzić, aż będą twarde. Kiedy firma, ponownie kształt kulki z dłoni tak, że są ładnie zaokrąglone.
4
Przenieść do zamrażarki i przechowywać pod przykryciem do zamrożenia.Gdy centra czekolady są zamrożone, stopić czekoladę do zanurzania (lub temperować zwykłą posiekaną czekoladę za pomocą metody mikrofalowej). Zamrożone kulki zanurz w roztopionej czekoladzie i wyciągnij je z czekolady dwoma widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
5
Niech pozostała czekolada uruchomić z powrotem do miski. Ustaw na tacy wyłożonej papierem woskowym lub kilka wyłożonych talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Schłodzić, aż powłoka będzie jędrna.
TrudnośćNormalny
Gotowe W12 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn