True Maryland Crab Cakes

True Maryland Crab Cakes
Prawdziwe ciastka krabowe z Maryland mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny, przyjazny dla fodmap, cały 30 i pescatariański przepis ma 169 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mięso krabowe, musztardę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Maryland Crab Cakes, Maryland Crab Cakes, oraz Klasyczne Maryland Crab Cakes.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mieszankę naleśników, musztardę, majonez, jajko i natkę pietruszki, aż dobrze się wymieszają. Wchodzisz w krabmeat. Forma na 3 calowe paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naleśnik MixNaleśnik Mix
MajonezMajonez
CrabmeatCrabmeat
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim lub średnim ogniu. Powinno być wystarczająco dużo oleju, aby dotrzeć do połowy boków ciastek krabowych. Gdy olej jest gorący, ostrożnie umieść paszteciki na patelni. Smażyć na złoty kolor z każdej strony, około 8 minut z każdej strony. Jeśli placki są brązowieje zbyt szybko, zmniejszyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn