Trout Meunière, Stary Styl

Trout Meunière, Stary Styl
Pstrąg Meunière, stary styl może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 642 kalorie, 52g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 5,87 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, bulion cielęcy, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Trout Meuniere, Pstrąg Tęczowy Meunière, oraz Pstrąg po baskijsku z ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, przyprawę kreolską i sól połączyć w szerokiej misce. Filety z pstrąga opłukać i osuszyć. Rybę zagrzebać w przyprawionej mące i odciąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa KreolskaPrzyprawa Kreolska
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ugotuj zasmażkę o barwie średnio brązowej, topiąc masło w rondlu na średnim ogniu. Kiedy zacznie bąbelkować, dodaj pozostałą przyprawioną mąkę i gotuj, stale mieszając, aż mieszanina zmieni się na Średni brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka SezonowanaMąka Sezonowana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Włożyć wywar do innego rondla i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zasmażkę ubić na wywarze, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodaj sok z cytryny, sos Worcestershire i ocet, i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty, a następnie wyjmij patelnię z ognia. Utrzymuj SOS ciepły podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Możesz smażyć rybę na maśle, jeśli chcesz, ale w Nowym Orleanie bardziej powszechne jest smażenie jej na calu oleju podgrzanego do 375 stopni. Tak czy inaczej, gotować, aż złoty kolor (o 2 protokół na stronę).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Na rybę polać sosem i podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
SOSSOS
RybyRyby
8
From Tom Fitzmorris ' s New Orleans Food by Tom Fitzmorris, (C) 2006 Stewart, Tabori & Chang
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn