Pstrąg Meunière, stary styl może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 642 kalorie, 52g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 5,87 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, bulion cielęcy, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Trout Meuniere, Pstrąg Tęczowy Meunière, oraz Pstrąg po baskijsku z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, przyprawę kreolską i sól połączyć w szerokiej misce. Filety z pstrąga opłukać i osuszyć. Rybę zagrzebać w przyprawionej mące i odciąć nadmiar.
Ugotuj zasmażkę o barwie średnio brązowej, topiąc masło w rondlu na średnim ogniu. Kiedy zacznie bąbelkować, dodaj pozostałą przyprawioną mąkę i gotuj, stale mieszając, aż mieszanina zmieni się na Średni brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Sezonowana
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Włożyć wywar do innego rondla i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Zasmażkę ubić na wywarze, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Dodaj sok z cytryny, sos Worcestershire i ocet, i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty, a następnie wyjmij patelnię z ognia. Utrzymuj SOS ciepły podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sok Z Cytryny
Ocet
SOS
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Możesz smażyć rybę na maśle, jeśli chcesz, ale w Nowym Orleanie bardziej powszechne jest smażenie jej na calu oleju podgrzanego do 375 stopni. Tak czy inaczej, gotować, aż złoty kolor (o 2 protokół na stronę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ryby
Olej Do Smażenia
7
Na rybę polać sosem i podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
SOS
Ryby
8
From Tom Fitzmorris ' s New Orleans Food by Tom Fitzmorris, (C) 2006 Stewart, Tabori & Chang