Chipsy żurawinowe to bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 208 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz staromodny owies, soda oczyszczona, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chipsy Żurawinowe Toffi, Gruszkowe Chipsy Żurawinowe, oraz Mini Chipsy Żurawinowe Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, krem skrócenie i cukry, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)
3
Połączyć owies, mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, sól i proszek do pieczenia; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Wymieszać z żurawiną i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki