Trotter Tom Zupa Mniam
Trotter Tom zupa Mniam jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 840 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 29 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Udaj się do sklepu i odbierz Kłusaki wieprzowe, sos rybny, makaron ryżowy zgodnie z instrukcjami na opakowaniu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, oraz Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu.
Instrukcje
Kłusaki spłukać pod bieżącą wodą.
Kłusaki umieścić w dużym garnku i przykryć wodą. Gotować na wolnym ogniu, aż Kłusaki będą miękkie, około 2 i 1/2 godziny, odtłuszczając wszelkie szumowiny mięsne wznosi się na górę.
Dodaj trawę cytrynową, galangal, liście limonki kaffir i chilli i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut dłużej.
Usuń aromaty z garnka i wyrzuć.
Dodaj pokrojone warzywa i gotuj na wolnym ogniu 5 minut dłużej.
Dodaj pastę chili (w razie potrzeby), sos rybny i sok z limonki, dodając mniej więcej w zależności od smaku.
Podawać z makaronem ryżowym i dodatkowymi kawałkami limonki.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest David & Nadia Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.