Tropikalne Banany Foster

Tropikalne Banany Foster
Tropikalne banany Foster Może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rum, jogurt waniliowy beztłuszczowy, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tropikalne Banany Foster, Banany Foster (bananas Flambé), oraz Bananas Foster II.

Instrukcje

1
Banany obrać; każdy banan pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
2
Pokrój każdą połowę na cztery kawałki.
3
Umieść brązowy cukier i margarynę na dużej patelni i gotuj na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj banana, kawałki ananasa i cynamon; gotuj, aż banan będzie miękki, często mieszając i fastrygując płynem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki AnanasaKawałki Ananasa
CynamonCynamon
BananBanan
5
Umieść rum w małym rondlu i gotuj do ogrzania. Zapalić rum długim zapałką i zalać mieszanką bananową. Mieszaj delikatnie mieszaninę bananów, aż płomień zgaśnie. Łyżka jogurtu do misek deserowych, a na wierzch z mieszaniną bananów.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
JogurtJogurt
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn