Triple-Herb Freekeh

Triple-Herb Freekeh
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj Triple-Herb Freekeh. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cucumber & herb triple-deckers, Po prostu smażony tuńczyk z potrójnym sosem ziołowym, oraz Triple Peanut Triple Chocolate Chip Cookies.

Instrukcje

1
Dodaj 8 szklanek wody i freekeh do średniego rondla i gotuj do miękkości, około 20 minut. Szczep.
Składniki, których będziesz potrzebować
FreekehFreekeh
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W międzyczasie namocz cebulę w lodowatej wodzie w małej misce na 10 minut. Odcedź dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W dużej misce wymieszaj cebulę, bazylię, koperek, pietruszkę, olej, 1 łyżkę soku z cytryny, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj ugotowaną freekah i wrzuć do płaszcza. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5
Przełóż do miski i dodaj pozostałą 1 łyżkę soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. (Alternatywnie podawaj schłodzone, dodając dodatkową łyżkę soku z cytryny tuż przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn