Trios
Need a wegetariańska przystawka? Trios może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 42. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, konfitury truskawkowe, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Świąteczne projekty ciastek: płatki śniegu, Dreidelowe Trios i ozdoby, oraz Projekty świątecznych ciastek z piernika: białe płatki śniegu, Dreidelowe Triosy i ozdoby.
Instrukcje
Mąkę wymieszać z solą. Masło i cukier ubić mikserem elektrycznym, aż będzie bardzo blady i puszysty, około 4 minut, a następnie ubić jajko i wanilię. Przy niskiej prędkości mieszamy w mieszaninie mąki w 3 partiach, aż do wyrośnięcia ciasta. Podzielić ciasto na pół i uformować każdy kawałek na 6-calowy dysk, a następnie schłodzić, owinięty w folię, aż będzie twardy, około 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozwałkuj 3 oddzielne łyżeczki ciasta w kulkę, a następnie lekko spłaszcz każdą kulkę (do 1 cala szerokości i mniej niż 1/2 cala grubości). Ułóż je w trójkąt na blasze do pieczenia z krawędziami dotykającymi środka, a następnie zrób głębokie wcięcie w środku każdej rundy za pomocą drewnianego uchwytu łyżki. Dodać więcej ciasteczek, układając je 1 cal od siebie na blach do pieczenia.
1/88 łyżeczki dżemu (każde ciastko powinno mieć 3 różne nadzienia), unikając dużych kawałków owoców.
Piec, aż ciasteczka są pieczone przez i złocisto-brązowy na brzegach, 15 do 20 minut. Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Piec więcej partii na schłodzonych blach do pieczenia wyłożonych świeżym pergaminem.
* Ciasto można schłodzić do 2 dni.* Ciasteczka przechowywać, warstwowe między arkuszami pergaminu, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.