Tricolore tagliatelle

Tricolore tagliatelle
Tricolore tagliatelle wymaga około 20 minut od początku do końca. To danie główne ma 662 kalorie, 24g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga oliwy z oliwek, pomidorów, rukoli i kaparów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle z grzybowym Ragu), Tagliatelle paglian e fieno-słoma i siano tagliatelle, oraz INSALATA TRICOLORE.

Instrukcje

1
Zanurzyć tagliatelle w dużej patelni wrzącej osolonej wody i gotować przez 8-10 minut, aż po prostu miękkie. W międzyczasie wymieszać pomidory, rukolę, cebulę i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić makaron i wrócić do patelni, z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać olej i wrzucić, aż makaron połyśnie, następnie wrzucić mieszankę pomidorową i wrzucić ponownie. Jeśli podajesz go na zimno, trzymaj makaron na sicie pod zimnym kranem, aż ostygnie, a następnie wrzuć mieszaninę oleju i pomidorów. Dobrze doprawić, dodać ricottę w małe krople i delikatnie przerzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn