Mistrz Irlandii
Przepis Irlandzki mistrz może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 272 kalorie, 8G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 212 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jeśli masz pod ręką pieprz, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mistrz Irlandii, Irish Champ Potatoes, oraz Mistrz Irlandii (poundies).
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Dobrze spuścić. Powrót do bardzo małego ognia i pozostawić ziemniaki do wyschnięcia na kilka minut. (Pomaga, jeśli umieścisz czysty ręcznik na ziemniakach, aby wchłonąć pozostałą wilgoć.)
W międzyczasie podgrzej mleko i zieloną cebulę delikatnie w rondlu, aż będzie ciepło.
Ziemniaki, sól i masło rozgnieść razem, aż będą gładkie. Wymieszać mleko i zieloną cebulę, aż do równomiernego wymieszania. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Podawać na gorąco w miseczkach. Ustaw dodatkowe masło dla osób, które dodadzą je do porcji.