Tradycyjny włoski farsz do kiełbasek to śródziemnomorski przepis na 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 16 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 479 kalorii. Za 2,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako niedrogi dodatek do dania głównego na Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką oliwki nadziewane pimiento, paprykę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 44%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Włoski farsz do kiełbas, Serowy włoski farsz do kiełbas i Włoski farsz do kiełbas i ziół.
Instrukcje
1
Na patelni usmaż i pokrusz kiełbasę w 1 łyżce. oliwa z oliwek, aż przestanie być różowa; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Łagodna Włoska Kiełbasa Johnsonville® (mielona Lub Z Usuniętymi Osłonkami)
1 1/2 Szklanki Wody Lub Białego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
W dużej misce wymieszaj kostki chleba i pozostały olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do Ciasta
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Posypać pieprzem; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4
Przenieść do natłuszczonej formy o średnicy 15 cali. x 10 cali taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec w temperaturze 177° przez 10 minut lub do momentu, aż będzie chrupiący i lekko rumiany, raz mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Wyjmij patelnię na kratkę, aby lekko ostygła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
W bardzo dużej misce wymieszaj kostki chleba, zarezerwowaną kiełbasę, parmezan, zieloną paprykę, suszone pomidory, bazylię i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Dynie Do Ciasta
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Połącz jajka i wodę; zalać mieszanką chlebową i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Przenieś do wysmarowanej masłem 13-calowej formy. x 9 cali naczynie do pieczenia. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Piec bez przykrycia w temperaturze 177° przez 35-40 minut lub do momentu, aż będzie gorące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
11
Oryginalnie opublikowane jako Tradycyjny włoski farsz do kiełbasy w Johnsonville® Sausage
Włoskie można łączyć z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Brancaia Chianti Classico Riserva z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Chianti Classico Riserva charakteryzuje się aromatami tropikalnych i czarnych owoców, z nutami orzechów i migdałów na podniebieniu. Wino to, wykonane z najlepszych winogron Sangiovese z dwóch naszych winnic, Brancaia Estate i Poppi Vineyard, ma gęstą, rubinowoczerwoną barwę i długi, aromatyczny finisz. Mieszanka: 80% Sangiovese, 20% Merlot