Tradycyjny włoski farsz do kiełbasy

Tradycyjny włoski farsz do kiełbasy
Tradycyjny włoski farsz do kiełbasek to śródziemnomorski przepis na 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 16 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 479 kalorii. Za 2,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako niedrogi dodatek do dania głównego na Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką oliwki nadziewane pimiento, paprykę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 44%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Włoski farsz do kiełbas, Serowy włoski farsz do kiełbas i Włoski farsz do kiełbas i ziół.

Instrukcje

1
Na patelni usmaż i pokrusz kiełbasę w 1 łyżce. oliwa z oliwek, aż przestanie być różowa; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Łagodna Włoska Kiełbasa Johnsonville® (mielona Lub Z Usuniętymi Osłonkami)Łagodna Włoska Kiełbasa Johnsonville® (mielona Lub Z Usuniętymi Osłonkami)
1 1/2 Szklanki Wody Lub Białego Wina1 1/2 Szklanki Wody Lub Białego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
W dużej misce wymieszaj kostki chleba i pozostały olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać pieprzem; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4
Przenieść do natłuszczonej formy o średnicy 15 cali. x 10 cali taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec w temperaturze 177° przez 10 minut lub do momentu, aż będzie chrupiący i lekko rumiany, raz mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Wyjmij patelnię na kratkę, aby lekko ostygła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
W bardzo dużej misce wymieszaj kostki chleba, zarezerwowaną kiełbasę, parmezan, zieloną paprykę, suszone pomidory, bazylię i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Połącz jajka i wodę; zalać mieszanką chlebową i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Przenieś do wysmarowanej masłem 13-calowej formy. x 9 cali naczynie do pieczenia. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Piec bez przykrycia w temperaturze 177° przez 35-40 minut lub do momentu, aż będzie gorące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
11
Oryginalnie opublikowane jako Tradycyjny włoski farsz do kiełbasy w Johnsonville® Sausage
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
12
Wydrukować

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Włoskie można łączyć z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Brancaia Chianti Classico Riserva z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Chianti Classico Riserva charakteryzuje się aromatami tropikalnych i czarnych owoców, z nutami orzechów i migdałów na podniebieniu. Wino to, wykonane z najlepszych winogron Sangiovese z dwóch naszych winnic, Brancaia Estate i Poppi Vineyard, ma gęstą, rubinowoczerwoną barwę i długi, aromatyczny finisz. Mieszanka: 80% Sangiovese, 20% Merlot
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn