Tradycyjny Stek Salisbury
Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do valentin day. Jeśli masz sos worcestershire, grzyby łodygi i kawałki, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Stek Salisbury, Najlepszy Stek Salisbury, oraz Ww Salisbury Steak.
Instrukcje
W małej misce, połączyć jajko, bułka tarta, czosnek w proszku i pieprz. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie; dobrze wymieszać. Kształt na dwa paszteciki; pogłębiać w 2 łyżkach mąki. Na małej patelni, brązowe paszteciki po obu stronach w oleju; odcedzić. Odstaw paszteciki na bok.
Dodaj pozostałą mąkę na patelni; trzepaczka w wodzie, aż będzie gładka. Wymieszać z ketchupem, sos Worcestershire i bulion.
Dodać cebulę i grzyby. Doprowadzić do wrzenia. Powrót pasztecików na patelnię. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż wołowina nie jest już różowy.
Podawać sos na pasztecikach.