Tradycyjny Stek Salisbury

Tradycyjny Stek Salisbury
Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do valentin day. Jeśli masz sos worcestershire, grzyby łodygi i kawałki, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Stek Salisbury, Najlepszy Stek Salisbury, oraz Ww Salisbury Steak.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć jajko, bułka tarta, czosnek w proszku i pieprz. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie; dobrze wymieszać. Kształt na dwa paszteciki; pogłębiać w 2 łyżkach mąki. Na małej patelni, brązowe paszteciki po obu stronach w oleju; odcedzić. Odstaw paszteciki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Bułka TartaBułka Tarta
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj pozostałą mąkę na patelni; trzepaczka w wodzie, aż będzie gładka. Wymieszać z ketchupem, sos Worcestershire i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać cebulę i grzyby. Doprowadzić do wrzenia. Powrót pasztecików na patelnię. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż wołowina nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać sos na pasztecikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn