Tradycyjne Jajka Po Benedyktyńsku
Tradycyjne jajka po benedyktyńsku mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz kanadyjski boczek, SOS hollandaise, babeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jajka Benedict Deviled Eggs, Jajka Benedykt Rx, oraz Jajka Benedykta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż do dokładnie ogrzanego, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieść 2 plastry boczku na każdej połowie muffinki. Na wierzch polać jajkiem w koszulce i polać równomiernie sosem holenderskim.
Posypać pieprzem i papryką; podawać natychmiast.
Dodaj wodę do głębokości 3 cali w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i utrzymać na lekkim wolnym ogniu.
Dodać 1/2 łyżeczki octu. Rozbij jaja i wsuń do wody, pojedynczo, jak najbliżej powierzchni wody. Dusić 3 do 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Jajka wyjąć łyżką szczelinową. Przyciąć krawędzie, w razie potrzeby.