Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z Curry Dill Aioli

Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z Curry Dill Aioli
Przepis Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z koprem Curry Aioli może zaspokoić Twoje indyjskie pragnienie w około 30 minut. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 6,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia Owinięta Mahi Mahi W / Pomidor Aioli, Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym, oraz Migdałowo-Tymiankowa Mahi Mahi z cytrynowym sosem Chardonnay dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać garnek oleju roślinnego do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Włóż Chrupki Townhouse Flatbread do miski robota kuchennego i sproszkuj do konsystencji bułki tartej. Pokrój rybę na 1-2-calowe paluszki i posyp kminkiem, curry, chili w proszku, przyprawą Cajun, solą i pieprzem. Rybę najpierw zanurzyć w mące, następnie umyć jajkiem, a na koniec okruchy krakersów. Smażyć rybę na złoty kolor, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
FlatbreadFlatbread
ChipsyChipsy
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Podawać z koperkiem Curry Aioli do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
4
W misce robota kuchennego umieść jajko, żółtka, curry, sól i pieprz. Powoli skropić oliwą z oliwek, aby uzyskać gęstą emulsję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
EmulsjeEmulsje
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodać sok z limonki i koperek i pulse połączyć. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn