Tosty ze szparagami na ciepło z pancettą i winegretem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, ocet winny po sherry, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Ciepła Sałatka Z Cykorii Z Grzybami I Pancettą Vinaigrette, oraz Rozmarynowe piersi kurczaka, brązowe masło i balsamiczne Ravioli, ciepła sałatka szpinakowa z Pancettanem i słodkim winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Ocet i musztardę ubić w małej misce. Stopniowo ubij w oleju i 1 łyżkę roztopionego masła. Doprawić winegret solą i pieprzem.
Umieść pancetta na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec do chrupkości, o 7 protokół.
Tymczasem szparagi gotować na dużej patelni wrzącej osolonej wody do miękkości, około 5 minut.
Szparagi odcedzić; osuszyć.
Przenieść ciepłe szparagi do dużej miski; dodać vinaigrette i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Kromki chleba tostowego i posmarować pozostałymi 2 łyżkami roztopionego masła.
Ułóż 2 toasty na każdym z 4 talerzy. Podziel pancetta, a następnie szparagi między tosty.
Skropić Pozostałe winegret i podawać.